Polední_

menu

Úterý 26. června – Pátek 29. června

Žampionový krém s limetovými krutony 65
Rybičková pomazánka s rozpečenou bagetou 92

Bazalkové rizoto s filetem pražmy královské 245
Kuřecí supréme s rajčatovou salsou a šťouchaným bramborem 198
Hovězí s křenovou omáčkou, houskový knedlík 178
Salát s grilovaným sýrem halloumi, bylinkový vinaigrette 168
Hovězí steak “maminha” domácí hranolky, bylinková majonéza 335

_Předkrmy

Pečené papriky 185
Marinované pečené papriky, čerstvý ovčí sýr a polníček, olivový olej

Krevety 235
Restované krevety, andalúzské gazpacho, marinovaná okurka

Tuňák 228
Čerstvý krájený tuňák, marinované zelené jablko, koprový dresink s koriandrem

Chřest 195
Chřestový tatarák, avokádo, pečená rajčata, parmazán

Escabeche 244
Marinovaná pražma královská “Escabeche” s červeným zelím, koriandr, mrkev a avokádo

Foie gras 248
Husí játra foie gras “au torchon” rebarbora, toustovaný mák, máslová brioška

Salát s hovězím 185
Salát s pečeným hovězím v sezamu, mungo klíčky, chilli dresink

Polévka 145
Hrášková krémová polévka, konfitované králičí stehno

Hlavní jídla

Chobotnice 484
Grilovaná chobotnice, romanesco, cuketa a divoká brokolice, lehká mušlová omáčka

Treska 388
Filet z bílé tresky, květákové pyré, slaninové chipsy, restované kapustičky, krevetová omáčka s koňakem

Pražma královská 449
Papillote – celá pražma královská pečená se zeleninou, bramborami, bílým vínem a bylinkami

Tuňák 465
Steak z tuňáka, hráškové lusky, grenaille brambory, sušená rajčata, bernská omáčka, hobliny foie gras

Cacciucco pro dva 794
Rybí pekáč pro dva pečený v troubě – cacciucco – ryby, mořské plody, zelenina, rajčata, krutóny a celé brambory

Těstoviny 296
Linguine s burratou a bazalkovým pestem (v)

Jarní kuře 338
Jarní kuře, karotkové pyré s citronem a piniemi, smrž, fava fazole a vodnice

Maso z pece 395
Pomalu pečená selečí kýta na červeném sektu, karotka a špenát, bramborová kaše

Jehněčí 388
Opečené jehněčí hrudí, pálená cibule, topinamburové pyré, květák s uzenou paprikou

Hovězí steak 434
Steak z hovězího maminha (rump tail), domácí hranolky, bylinková majonéza

_

Vína

Zpět

_

Dezerty

Créme brulée Atelier 145
Tradiční dezert s karamelizovaným cukrem

Zmrzlina 130
Zmrzlina dle denní nabídky s likérem od Žufánka

Jahody a Sabayon 150
Čerstvé jahody, omáčka Sabayon

Millefeuilles 145
Citrónová mille feuilles, pomeranče, malinový prach, karamel

Čokoláda 155
Čokoládový koláč, karamel s bílou čokoládou, jahody, karamel

Sýry s marmeládou 198
Výběr sýru s ovocnou marmeládou

Šéfkuchařův dezert 140
Denní dezert dle výběru šéfkuchaře