Polední_

menu

Úterý 15. května – Pátek 18. května

Květákový krém s červenou čočkou a zeleným curry 65
Capresse salát 92

Vepřové výpečky, bramborový knedlík, špenát 168
Špagety s telecím masem, šalvějí a citronovou kůrou, parmazán 178
Restovaná telecí játra, hranolky, domácí tatarská omáčka, salát frisee 198
Filet z makrely, listový salát s mangovým dresinkem 220
Steak z tuňáka, restované brambory se sušenými rajčaty, hrášek, bernská omáčka 365

_Předkrmy

Pečené papriky 185
Marinované pečené papriky, čerstvý ovčí sýr a polníček, olivový olej

Krevety 235
Restované krevety, andalúzské gazpacho, marinovaná okurka

Tuňák 228
Čerstvý krájený tuňák, marinované zelené jablko, koprový dresink s koriandrem

Vejce 62° 195
Pohanka, vejce 62°, chřest, petrželový olej, sušené houby

Meli-melo 264
Carpaccio z hovězí svíčkové, krevetové meli-melo, pažitková majonéza a romanesco

Escabeche 244
Marinovaná pražma královská “Escabeche” s červeným zelím, koriandr, mrkev a avokádo

Tatarák 195
Chřestový tatrák, avokádo, pečená rajčata, parmazán

Foie gras 248
Husí játra foie gras “au torchon” rebarbora, toustovaný mák, máslová brioška 192

Salát s hovězím 185
Salát s pečeným hovězím v sezamu, mungo klíčky, chilli dresink

Polévka 135
Hrášková krémová polévka, konfitované králičí stehno

Hlavní jídla

Chobotnice 454
Grilovaná chobotnice, romanesco, cuketa a divoká brokolice, lehká mušlová omáčka

Treska 388
Filet z bílé tresky, květákové pyré, slaninové chipsy, restované kapustičky, krevetová omáčka s koňakem

Pražma královská 429
Papillote – celá pražma královská pečená se zeleninou, bramborami, bílým vínem a bylinkami

Tuňák 435
Steak z tuňáka, hráškové lusky, grenaille brambory, sušená rajčata, bernská omáčka, hobliny foie gras

Cacciucco pro dva 794
Rybí pekáč pro dva pečený v troubě – cacciucco – ryby, mořské plody, zelenina, rajčata, krutóny a celé brambory

Těstoviny 296
Linguine s burratou a bazalkovým pestem (v)

Kachna 384
Kachní prsa, foie gras, špecle a restované čerstvé zelí, kachní šťáva

Perlička 378
Supréme z perličky, kukuřičná kaše, ředkvičky na kyselo, žampionová omáčka

Telecí 394
Telecí veverka (hanger steak) v bylinkové krustě, lesní houby, radicchio a hrášek, telecí šťáva

Selečí 395
Pomalu pečená selečí kýta na červeném sektu, karotka a špenát, bramborová kaše

Jehněčí 388
Opečené jehněčí hrudí, pálená cibule, topinamburové pyré, květák s uzenou paprikou

Hovězí steak 424
Steak z hovězího pupku (flap), domácí hranolky, bylinková majonéza

_

Vína

Zpět

_

Dezerty

Créme brulée Atelier 130
Tradiční dezert s karamelizovaným cukrem

Zmrzlina 130
Zmrzlina dle denní nabídky s likérem od Žufánka

Jahody a Sabayon 140
Čerstvé jahody, omáčka Sabayon

Millefeuilles 135
Citrónová mille feuilles, pomeranče, malinový prach, karamel

Čokoláda 155
Čokoládový koláč, karamel s bílou čokoládou, jahody, karamel

Sýry s marmeládou 188
Výběr sýru s ovocnou marmeládou

Šéfkuchařův dezert 135
Denní dezert dle výběru šéfkuchaře